EXCLUSIV | Ce spune cel mai longeviv antrenor de la Vocea României despre noul sezon? Smiley: “Bătăliile se poartă și în culise” + Gina Pistol e MasterChef acasă

13 09. 2024, 14:55

Smiley și colegii lui – Tudor Chirilă, Theo Rose, Horia Brenciu și Irina Rimes caută cea mai bună voce la Vocea României, show care a ajuns la sezonul 12 și care are premiera diseară, de la 20.30 la Pro TV și pe Voyo. Cel mai longeviv antrenor a făcut dezvăluiri, pentru CIAO.RO, despre ce se întâmplă în culisele emisiunii de la Pro TV, dar și despre talentele soției sale, Gina Pistol, care acasă se transformă într-un adevărat MasterChef.

Smiley e antrenor la Vocea României încă de la debutul emisiunii, iar Gina Pistol i-a devenit colegă de trust din această toamnă, ea alăturându-se show-ului de cooking MasterChef, în calitate de prezentatoare.

Smiley despre Vocea României: “Nu știu dacă veți vedea sau nu veți vedea la televizor, dar bătăliile se poartă și în culise”

Platourile celor două emisiuni – Vocea României și MastferChef – sunt în apropiere, așa că fiica lor, Josephine, a avut ocazia să își vadă părinții la lucru.

“Noul sezon Vocea României e spectaculos așa din punct de vedere al concurenților, inedit și foarte distractiv pentru  noi, dar interesant. Nouă ne-a plăcut foarte mult să-l filmăm. Acum sperăm să vă placă și vouă mult și să vă uitați la el. Nu știu dacă veți vedea sau nu veți vedea la televizor, dar bătăliile se poartă și în culise. Eu cu Chirilă ne batem la FIFA”, a spus, pentru CIAO.RO, Smiley. Printre noutățile acestui sezon este și butonul super – block la audițiile pe nevăzute, pe care fiecare antrenor îl poate folosi o singură data.

Ce talente are Gina Pistol

Smiley se pricepe la muzică și scoate hituri pe bandă rulantă. Am fost curioși să aflăm dacă antrenorul de la Vocea României are și abilități culinare.

“Nu mi le-am testat niciodată, dar mă gândesc că n-are ce să fie așa greu să fac niște ouă prăjite cu cartofi prăjiți, dar mai mult de atât nu. N-am încercat niciodată să fac rețete complexe, nu, nu mă pricep. Gina se pricepe foarte bine”, ne-a povestit el.

Cu această ocazie, Smiley a dezvăluit și alte talente și calități pe care partenera sa de viață le are și le pune în valoarea în intimitatea casei. “Gina e foarte empatică, e foarte bună, cântă bine, are ureche muzicală foarte bună, dansează foarte bine, are un simț al umorului senzațional. E o mamă foarte bună. Gătește foarte bine. Mâncarea mea preferată făcută de ea este puiul indian”, a declarat, pentru CIAO.RO, Smiley.

Artistul a precizat că nu are pretenții culinare și nici cerințe speciale, dându-i libertate Ginei să intre în bucătărie și să prepare mâncare când are chef și timp și nu că trebuie.

“Eu nu prea am cerințe așa și nici nu îi cer să-mi gătească, doar dacă are ea chef. Acum având în vedere că putem să comandăm orice de oriunde, la orice oră așa, nu ne complicăm, mai ales că eu nu stau foarte mult acasă. Dar când mai avem zile în care stăm în familie acasă, doar dacă vrea Gina să gătească”, a spus, pentru CIAO.RO, antrenorul de la Vocea României.

Smiley: “Avem deja niște colaborări cu niște artiști foarte mari de afară”

Artistul ne-a vorbit și despre fiica sa. Smiley a scăpat de coafurile inedite pe care i le făcea Josephine, care, în prezent, are alte preocupări. “Acum e la alt capitol. Acum probează rochițe, dansează, înoată, învață poezii, e la alte plăceri. Foarte rar merg cu ele la shopping, doar dacă sunt în vacanță și nu am de ales”, a precizat el.

A terminat filmările la Vocea României, sezonul se difuzează în fiecare vineri seara la Pro TV și pe Voyo, așa că Smiley se concentrează pe muzică și concerte. “Lucrez la foarte multă muzică nouă. Câteodată vine inspirația repede. Câteodată nu, câteodată nu vine deloc. Mai spre seară sunt mai activ din punctul ăsta de vedere.

Mai scriu și singur, dar scriu și cu alți oameni cu care am o chimie și na, depinde ce energie se creează în ziua aia în cameră. Lansăm artiști noi, foarte interesanți. Foarte multă muzică nouă în toamna asta și la nivel național și la nivel internațional. Avem deja niște colaborări cu niște artiști foarte mari de afară”, a adăugat antrenorul de la Vocea României despre surprizele pe care le pregătește pe plan muzical.

foto: social media